Binnen of buiten baden bouwkundig

Wilt u thuis kunnen genieten van uw eigen zwembad!
De mogelijkheden voor uw buitenbad zijn eindeloos. Het design, de kleur en het materiaalsoort zijn aan te passen aan uw eigen wensen. Ook op het gebied van techniek zijn er tal van verschillende mogelijkheden. Service Direct kan u helpen met het ontwerpen en bouwen van uw buiten of binnen zwembad.

Met de hoogwaardige bouwstenen die Service Direct gebruikt wordt een perfect en goed geïsoleerd bouwkundig zwembad gerealiseerd. De bouwstenen worden verankerd geplaatst op een betonnen vloer, voorzien van betonijzer en wordt volgestort met beton. De sterkte van het materiaal in combinatie met de hardheid garanderen een solide kuip. Deze kuip is af te werken met een scheidingsvlies en zwembadfolie. Een foliebad is dus een op maat gemaakt zwembad, wat een groot voordeel is. U bent namelijk vrij in de keuze van maatvoering, de vorm en de kleur van de folie. Het is inmiddels verleden tijd dat uw zwembad persé een blauwe kleur moet hebben. Steeds vaker worden kleuren als grijs, wit, antraciet of zand toegepast bij foliebaden.  Met onze bouwstenen heeft u een bouwkundig foliezwembad van duurzame kwaliteit. Elke vorm of maat is mogelijk!

Wat zijn de stijlvolle en duurzame mogelijkheden die Service Direct u kan bieden:

  • Hoogwaardige folie gewapend (meerdere kleuren mogelijk) of betegeling van het bad;
  • Nature Stone of keramische randtegels;
  • Duurzame zwembadverlichting (RGB LED);
  • Diverse inbouwdelen in verschillende maten en materialen (ABS of RVS);
  • Actief zwemmen met een jetstream
  • Hoogwaardige zwembadafdekkingen (elektrische of handmatige afdekkingen).
  • Duurzame warmtepompen om het zwembad te verwarmen.

Uiteraard worden op deze zwembaden de nieuwste technieken en systemen toegepast zodat u zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Zo is het al mogelijk om te zwemmen in drinkwater op basis van magnesium of door middel van een chloor doseersysteem. Zoutelektrolyse behoort bij ons ook nog steeds tot de mogelijkheden.