Zwembadoverkapping van Aura

Service Direct is exclusief dealer van Aura overkappingen in het noorden.
Bescherming, beschutting en isolatie in de meest optimale vorm! AURA, een fabrikant van hoogwaardige zwembadoverkappingen, gevestigd in Oostenrijk, alwaar men sinds 1991 als professioneel fabrikant werkzaam is om pure topkwaliteit te realiseren.

Een professionele productielijn, daar geautomatiseerd waar mogelijk, garandeert een constant hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau wat haar gelijke niet kent. Vele modellen leverbaar in vrijwel elke maat, uitgevoerd in gepoedercoat aluminium, voorzien van een speciaal voor AURA doorontwikkeld kunststof (transparant SAN) maken het mogelijk voor elk bad de juiste overkapping te kiezen.

Rubber afdichtingen, winddichte constructie, stormverankering en niet zichtbare verbindingselementen uit RVS zijn slechts enkele voordelen van de AURA overkappingen. De loopwielen in aluminium met RVS glijlagers zorgen ervoor dat de overkapping ‘zeer licht loopt’ over een extreem lage looprails (slechts 1cm. hoog). Het bedienen is kinderspel.

Een zwembadoverkapping van AURA zorgt voor minder vervuiling van uw zwemwater. Voor u betekent dit dus minder schoonmaakwerk. Een AURA overkapping zorgt tevens voor minder verdamping, spaart dus energie en bovenal ook chemicaliën. Testen wijzen uit dat er temperatuurwinsten van 10° Celcius haalbaar zijn. Vier seizoenen zwemplezier! Door middel van de standaard afsluitbare segmenten (bij de Softline serie) biedt de overkapping ook veiligheid rondom uw zwembad.

Elke AURA overkapping wordt op de gewenste millimeter nauwkeurig geproduceerd, het is een absoluut maatproduct! Met de vele opties van AURA past u de overkapping aan uw situatie en zwembad aan.